Zahvala direktorja ob upokojitvi

Zahvala direktorja ob upokojitvi

Spoštovani proizvajalci mleka – člani zadruge!

Konec leta oz. 31.12.2016 zaključujem 25 letno vodenje MZ Ptuj vse od ustanovitve leta 1992 in tako s 1.1.2017 vstopam med upokojence in zaslužen pokoj. V tem obdobju je bilo veliko sprememb, pretresov pa tudi lepih trenutkov, ki sem jih delil s svojimi sodelavci pa tudi z vami, spoštovani poslovni partnerji, člani zadruge, prijatelji in znanci.

V zadovoljstvo mi je bilo sodelovati z vami, zato se vam ob odhodu v pokoj zahvaljujem za dobro sodelovanje, potrpljenje pa tudi, da ste napolnili del mojega življenja, tako, da lahko z iztekom leta 2016 z veseljem in ponosom zapuščam delovno mesto direktorja MZ Ptuj, kjer sem preživel dobro polovico svoje delovne kariere. Na moje mesto je imenovan po sklepu upravnega odbora g. Janko PETROVIČ, ki je bil zaposlen pri Syngenti. Iskreno upam in verjamem, da se bo nadaljevala dosedanja pot in delo tako, da bo zadruga še naprej rasla, se krepila in da bo še naprej izpolnjevala svoje poslanstvo, tako do svojih članov, kot tudi zagotavljala socialno varnost, ter omogočala ustvarjalnost vseh zaposlenih.

Mojemu nasledniku želim veliko delovnih uspehov. Upam, da bo sodelovanje z vami, dragi poslovni partnerji ostalo takšno kot do sedaj in da boste vsi, ki ste z MZ Ptuj že do sedaj sodelovali, enako dobre poslovne odnose negovali še naprej.

Ob tej pomembni prelomnici življenja se vam še enkrat zahvaljujem za dosedanjo dobro in iskreno sodelovanje, zadrugi pa želim še hitrejši napredek in razvoj.

Ker je pred nami Božič in Novo leto, izkoriščam priložnost in vam iz srca želim vesele in doživete Božične praznike in vse dobro v letu, ki prihaja.

 

Drago ZUPANIČ, na Ptuju, dne 19.12.2016